Een greep uit mijn werk:

TV

Sinds 1 maart 2020 is Onderweg naar de Regio elke zondag om 15:30 te zien op RTL4. Per regio worden verschillende bedrijven/ organisaties bezocht en is het half uur durende programma ingericht met centrale presentaties en een veelvoud aan twee minuten items.

Mooie voorbeelden hiervan zijn deze twee items:

het fleurige Floriworld en een kinderdagverblijf in Purmerend! 

Schermafbeelding%202020-04-15%20om%2009.
Schermafbeelding 2020-11-26 om 08.56.58.

RopaRun is een jaarlijks terugkerend, driedaags sportevenement waarin er vanuit Parijs, Hamburg en Almelo in estafettevorm naar Rotterdam wordt gelopen. 

Centraal hierin staan de opbrengsten die opgehaald worden voor mensen die lijden aan kanker. 

In de editie van 2019 zat ik bij het vrijwillige videoteam als studiopresentator die o.a. interviews hield met gasten, live doorschakelde met verslaggevers en de kijkers thuis informeerde over het verloop van de race. 

Schermafbeelding 2019-06-19 om 15.18.43.

Online

Schermafbeelding 2018-10-04 om 16.55.07.

Om de medewerkers van Kruidvat van nuttige informatie te voorzien is er een reeks (interne) videos gemaakt. In deze video's ga ik als 'razende reporter' voor de winkelmedewerkers op gezellig op zoek naar bruikbare antwoorden op de door hun zelf ingezonden vragen. 

Op een in 2019 gehouden Nursing congres was Maarten van der Weijden één van de sprekers. Over zijn bijzondere- en inspirerende verhaal heb ik naderhand uitgebreid met hem mogen spreken. Een gesprek dat grote indruk heeft gemaakt en waar we dieper ingingen op zijn bikkelharde tegenslagen, en mede hierdoor des te mooiere overwinningen.

Een online cursus gericht op mensen werkzaam in de retail: voor 'The Retail Game' ben ik meerdere dagen voor de greenscreen gekropen. Hiernaast een korte video over het onderwerp 'motiveren'. 

Schermafbeelding 2020-11-01 om 13.45.41.

Mijn oude Hogeschool het Saxion in Enschede heeft een reeks video's gemaakt over oud-studenten en wat zij ná hun opleiding zijn gaan doen. In één van deze video's ben ik een draaidagje gevolgd!

Commercials

Mijn eerste, voorlopig enige uitstap als acteur! In deze internationale commercial treed ik in de werkschoenen van 'Joey'; een jonge, ambitieuze bierbrouwer.

Voor Profijt Meubel heb ik aantal videoreeksen mogen maken als presentator. Bijgaand een clip over de tafels!

Voor telecomprovider Simyo is medio 2019 deze video gedraaid. Een leuke, losse klus die vertoond werd op diverse social media kanalen.