Een greep uit mijn werk:

TV

Sinds 1 maart 2020 is Onderweg naar de Regio elke zondag om 15:30 te zien op RTL4. Per regio worden verschillende bedrijven/ organisaties bezocht en is het half uur durende programma ingericht met centrale presentaties en een veelvoud aan twee minuten items.

Mooie voorbeelden hiervan zijn deze twee items:

het fleurige Floriworld en een kinderdagverblijf in Purmerend! 

Schermafbeelding%202020-04-15%20om%2009.
Schermafbeelding 2020-11-26 om 08.56.58.

Online

Meer dan 700 logopedisten gaven zich op om mee te dingen naar de bijzonder gewilde Schlichting-koffer; een koffer waarmee een therapievorm gegeven kan worden aan kinderen met spraakproblemen. 

Er kan uiteraard maar één winnaar zijn en die

zoek ik - geheel in stijl - op. 

Schermafbeelding 2021-02-18 om 14.28.15.
Schermafbeelding 2018-10-04 om 16.55.07.

Om de medewerkers van Kruidvat van nuttige informatie te voorzien is er een reeks (interne) videos gemaakt. In deze video's ga ik als 'razende reporter' voor de winkelmedewerkers op gezellig op zoek naar bruikbare antwoorden op de door hun zelf ingezonden vragen. 

Op een in 2019 gehouden Nursing congres was Maarten van der Weijden één van de sprekers. Over zijn bijzondere- en inspirerende verhaal heb ik naderhand uitgebreid met hem mogen spreken. Een gesprek dat grote indruk heeft gemaakt en waar we dieper ingingen op zijn bikkelharde tegenslagen, en mede hierdoor des te mooiere overwinningen.

Het is altijd een mooie uitdaging om voor een greenscreen te duiken. Zo mag ik onder andere voor Human Talent Group diverse projecten uitvoeren, en mooie voorbeelden hiervan zijn                te zien.  

Spar logo.png
Warmteservice.jpg

Mijn oude Hogeschool het Saxion in Enschede heeft een reeks video's gemaakt over oud-studenten en wat zij ná hun opleiding zijn gaan doen. In één van deze video's ben ik een draaidagje gevolgd!

Commercials

Mijn eerste, voorlopig enige uitstap als acteur! In deze internationale commercial treed ik in de werkschoenen van 'Joey'; een jonge, ambitieuze bierbrouwer.

Voor Profijt Meubel heb ik aantal videoreeksen mogen maken als presentator. Bijgaand een clip over de tafels!

Voor telecomprovider Simyo is medio 2019 deze video gedraaid. Een leuke, losse klus die vertoond werd op diverse social media kanalen.