In een notendop:

2016

2017

2018

2019

In 2016 behaalde ik mijn bachelor Media, Informatie en Communicatie aan het Saxion in Enschede. Tijdens deze opleiding heb ik geproefd van het presenteren voor de camera en het leek me een te gekke uitdaging om te kijken of ik hier mijn beroep van kon maken. 
Meerdere audities en vele duizenden uitgeserveerde gerechten later kon ik in 2017 meters gaan maken als presentator bij het RTL4 programma Lifestyle Experience. Een mooie periode waarin ik vervolgens ook aangesteld werd als presentator voor RTL WoonTips, een programma waarin trends/ ontwikkelingen op het gebied van wonen werden uitgelicht. 
Ook deed ik in deze periode diverse freelance klussen. Op presentatievlak heb ik zo onder andere klussen gedaan voor: Kruidvat, Simyo, Zwijsen, GGZ en Profijt Meubel. 
Ook náást de camera was ik actief als itemregisseur/ verslaggever voor: RTL Ondernemend Nederland, Bohn Stafleu van Loghum en Schiphol TV.
Met een keur aan ervaring- en items op zak kreeg ik eind 2018 de kans om mij breder te ontwikkelen bij het dagelijks-live programma 6Inside op SBS6. Tijdens deze fulltime functie maakte ik reportages over allerhande onderwerpen: van politiek tot entertainment en van sport tot misdaad. Het doen van o.a. de interviews en voormontages behoorde tot mijn dagelijkse werkzaamheden.
Ook werd ik in deze periode als verslaggever ingezet bij Shownieuws. 
Deze interessante tijd was alleen van korte duur, door tegenvallende kijkcijfers werd het programma na één seizoen al stopgezet. 

2020

Gelukkig hoefde ik niet lang stil te zitten! Medio 2019 pakte ik de draad (-loze microfoon) weer op om te mogen werken als itemregisseur voor een aantal tv programma's op SBS6 en RTLZ. 
Ook presenteer ik momenteel weer een programma op RTL4. In Onderweg naar de Regio worden diverse bijzondere plekken/ organisaties bezocht door Nederland (en soms ook over de grens). 
Als freelancer vul ik mijn werkweken daarnaast op met diverse andere video klussen; zowel voor- als naast de camera en ben ik altijd geïnteresseerd in een mooie uitdaging!
notendop.png